Bakgrund

Graftus International AB grundades 2022 i Stockholm och är ett SaaS bolag som har skapat Sveriges bästa rekryteringsplattform för säljare. Med ett egenutvecklat verktyg sätter vi användaren i främsta fokus och kan leverera ett nytt och snabbare sätt att rekrytera inom säljbranschen. Tjänsten riktar sig till företag som söker butiksförsäljare, innesäljare samt utesäljare. 

Med gedigen bakgrund inom försäljning och kunskap om dess utmaningar med rekrytering i branschen har Graftus-appen utvecklats för att förenkla sättet att rekrytera och söka jobb. 

Tillsammans skapar vi världens bästa rekryteringsplattform för säljare.

Om-graftus_bakgrund
App_om_oss

Mål & vision

Det ska inte vara svårt att ta nästa steg i sitt arbetsliv, många vill men ”vågar” inte för att vägen dit ofta är komplicerad. Vi har en dröm om att hjälpa alla människor att nå sin fulla potential och arbeta med sin passion.

Med hjälp av vår plattform gör vi det enklare att söka jobb, utan att läsa långa annonstexter, som ofta slutar med att ”man inte prickar av alla deras önskemål, och därför struntar i att söka”. För företagen sparar vi tid och resurser då rekryteringsprocessen blir mer effektiv. Vårt mål är att vara förstahandsvalet vid rekrytering av säljare i världen.

Graftus tror på att se möjligheter. Vi gör det genom en snabb och transparent rekryteringsplattform, där företag och säljare matchar med varandra.

Graftus_black

Graftus International AB

Sundbybergs torg 1
172 67 Sundbyberg
070- 441 80 96